gespecialiseerd medisch centrum

   

Vestibulaire Fysiotherapie

Vestibulaire Fysiotherapie

 

- Mr. DEBUE Michel –

 

Hij behaald zijn diploma van kinesitherapie in 1982 aan de VUB met onderscheiding. Hij start zijn eigen praktijk gericht op de neurologische, orthopedische en vestibulaire revalidatie.

Hij voltooide zijn opleiding in 1989 met recycling in de manuele therapie en lymfedrainage.

Van 1989 tot 1991 maakte hij een speciale licentie in Moleculaire Biologie met biotechnologische optie aan de VUB met grote onderscheiding, waardoor hij in 1990 het onderzoek op de afdeling toegepaste genetica van de VUB bij Pr. Bollen kan doen.

In 2006, volgt hij een opleiding voor vestibulaire kinesitherapie in Parijs (Prs. Semont et Vitte) en behaald in 2007 zijn universitair certificaat in vestibulaire kinesitherapie aan de KUL met grote onderscheiding. Hij werkt dan samen met Mr. Briart Christian in fysische geneeskunde aan de KUL voor het op punt stellen van de ERI test en VNS brillen voor de bevrijdende maneuvers van de VPPB.

Nadat hij de ontwikkeling van de NKO in Medimarien heeft gezien, sinds de komst van Dr. Wiener en de vraag van huisartsen naar vestibulaire kinesitherapie, vervoegd hij het team van Medimarien, drie halve dagen per week.