gespecialiseerd medisch centrum

   

Osteopathie

Osteopathie

 

- De Heer RASSINFOSSE Yves - Meneer MORAINE Reginald - 

 

 - De Heer Rassinfosse Yves -

 Na de licentie Kinesitherapie aan de Université Libre de Bruxelles behaalt de heer Rassinfosse in 1986 een diploma in Osteopathie. Hij pratikeert een rationele osteopathie met respect voor de traditie, maar ook met bijdragen van de wetenschap.

Zijn opleiding, maar vooral zijn jarenlange ervaring hebben hem hoofdzakelijk gevoerd naar het domein van het bewegingsapparaat, maar mét integratie van de wederzijdse gevolgen voor de zachte weefsels.

Osteopathie is gericht op functionele problemen van de persoon gericht op de preventie van het doorbreken van de pathologie.

De osteopaat gebruikt een arsenaal van specifieke technieken, steeds in samenspraak met alle diagnostische bronnen van de moderne geneeskunde.

 

 

 

- Meneer MORAINE Reginald -

Hij is viertalig en in het bezit van een universitair diploma waardoor hij het hoofd kan bieden aan een grote verscheidenheid van pathologieën.

Vermits Réginald Moraine is gespecialiseert in osteopathie, kan de kinesitherapiebehandeling indien nodig (en mits toestemming van de patiënt) aangevuld worden met mobilisatietechnieken of andere manipulaties die nuttig kunnen zijn voor het herstel van de patiënt.

De Heer Moraine is 4 halve dagen per week aanwezig.