gespecialiseerd medisch centrum

   

NKO

NKO

 

- Dr. WIENER Valérie –

 

 

De drietalige (Frans, Engels, Nederlands) dokter Wiener genoot een universitaire opleiding in de openbare Brusselse ziekenhuizen waar ze heeft geleerd om te gaan met alle NKO-situaties.

Ze vulde haar opleiding aan met een specialisatie op het gebied van esthetische neusheelkunde.

Tijdens de consultatie beschikt ze over het allernieuwste topmateriaal voor het stellen van een diagnose.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze realiseert :

Op het vlak van oorheelkunde: otologische onderzoeken voor doofheid, voor fluittonen in de oren, voor hypergevoeligheid voor geluid en voor taalachterstand.

Op het vlak van vestibulaire pathologie
oppuntstellingen i.v.m. evenwichtsstoornissen en duizeligheid (voor meer doorgedreven onderzoeken is ze geassocieerd met de Cliniques Universitaires Saint-Luc).

Op het vlak van neusheelkunde :

  • oppuntstelling van allergieën,
  • testen van de permeabiliteit van de neus,
  • onderzoek van de sinussen,
  • reuktests,
  • onderzoeken van het strottenhoofd en de hals

Bij de oppuntstelling van snurken of slaapapneu kan op basis van haar NKO-onderzoek ervoor worden gekozen om de patiënt te behandelen met het aanpassen van hygiëne en houding, kinesitherapie voor het strottenhoofd of een chirurgische ingreep.
In het geval van het gebruik van een masker (CPAP) voor de nacht, werkt ze nauw samen met dokter Sanida, pneumologe bij Medimarien.

Naast haar NKO-activiteiten is dokter Wiener gespecialiseerd in functionele NKO : evenwichtsproblemen, slikproblemen, oorsuizingen, pijn

Chirurgische ingrepen voert ze uit in de Kliniek Park Leopold.